ANASTASIA BEVERLY HILLS GLOW KIT


Huhheijakkaa, millainen kuukausi takana! Iltakahdeksan tai -kuuden koulupäiviä, tenttejä, esseiden palautuksia, viikonlopun työvuorot, siihen päälle hieman kouluun liittyvää vapaaehtoistoimintaa sekä taisin ehkä kerran treeneissäkin ehtiä piipahtamaan. Meikäläisen kaamosväsymys pääsi tänä syksynä saavuttamaan sellaiset ulottuvuudet etten ennen olisi tiennyt edes mahdolliseksi. Viime viikolla startannut ensimmäinen perusharjoittelu vanhainkodissa on kuitenkin onneksi tuntunut - inhimillisen pituisine päivineen - alun informaatiotulvan ja jyvälle pääsemisen jälkeen vaihteeksi niin ihanan kevyeltä. Mutta niistä fiiliksistä mä tulen lätisemään lähiaikoina tarkemmin, nyt tähän aikaan illasta aiheena on nimittäin hieman pinnallisemmat jutut.

 photo abh_zpsk0y6yfzm.jpg

Jos joku on joskus sattunut huomaamaan, niin tykkään läntätä naamaani suhteellisen paljon maalia aina kun vaan on aikaa sekä se on päivän ohjelman puolesta mahdollista. Sen lisäksi että tykkään vahvoista, huolitelluista meikeistä niin lisäksi mulle on tärkeää meikkien laatu. Vaikka en mikään meikkiguru olekaan, niin on silti selvästi huomannut että merkki - ja varsinkin näin opiskelijan näkökulmasta valitettavasti myös hinta - korreloi todella usein laadukkuuden kanssa. Siksi mä mieluummin odotan hetken aikaa siihen että mulla on varaa ostaa se mielessä oleva juttu hyvältä merkiltä kuin ryntäisin heti ostamaan sen kympin version marketista. Vaikka toki tästäkin löytyy poikkeuksia, nimittäin esimerkiksi Lumenen eyelineria en vaihtaisi pois mistään hinnasta!

 photo abh2_zpsn3dymnki.jpg

Highlighter ja runsas kiilto tuntuu olevan tämän hetken kuumimpia meikkitrendejä, joten hieman hitaan lämpeämisen jälkeen mäkin päätin hypätä siihen kelkkaan mukaan. Vaikka Anastasia Beverly Hillsin Glow Kittiä olin kuolannutkin jo jonkin aikaa, niin itse ostotapahtuman voisi sanoa olleen jokseenkin, no, hetken mielijohde. Ryntäsin nimittäin pikaisille ostoksille perjantaina Porin Kicksin viimeisen illan alennuksista kuultuani kesken avomiehen syntymäpäiväjuhlimisien. Siellä sitä sitten tyylikäänä naisena huojuttiin ja horjuttiin hyllyjen välissä etsimässä haluamaani ja soperreltiin siiderinhuuruisena myyjälle meikkipensseleistä sekä kanta-asiakkuuksista. Long story short, myyjänainen saattoi jäädä kassalle hieman hämmentyneenä mutta minä poistuin liikkeestä hieman taas onnellisempana. Eikä sitä jälkeenpäin ihan hirveästi edes jaksanut hävettää, haha.

Paletti sävyssä Sun Dipped itsessään on juuri kuten sitä on hehkutettukin - aivan totaalisen ihana. Kiiltoa ja hohdetta riittää pienestäkin sipaisusta jo sellaisenaan tarpeeksi, mutta jos oikein discopalloksi tahtoo niin alle voi vielä lisätä voidemaista highlighteria näyttävyyden maksimoimiseksi. Valitettavasti mulla ei ole vielä kuvia siitä miltä paletin sävyt näyttävät kasvoilla, osittain siksi että kuljen harjoittelun vaatimusten vuoksi nyt arkisin pääasiassa ilman meikkiä, mutta ehkä alempi kuva antaa hieman osviittaa! Pääasiassa oon käyttänyt sävyjä Tourmaline sekä Summer, yleensä yhdistäen siten että Tourmaline tuo samalla vähän väriä kasvoille ja korvaa sen vielä puuttuvan täydellisen poskipunan paikkaa. Bronzed on allekirjoittaneen talviselle "jäätynyt Jack Nicholson"- lookille vähän turhan tumma, mutta uskon että näin riittoisasta paletista jää vielä sinne kaukana edessä häämöttävälle kesällekin kokeiltavaa.

Vaikka 65 euron hinta saattaa vähän hirvittääkin, niin itse en kyllä kadu hetkeäkään. Vahva suositus siis täältä, ja eiköhän tännekin saada vielä kuvia in action kunhan vaan tulee sellainen hetki että itse taas ehdin ja jaksan panostaa siihen ulkoiseen olemukseen!

1 kommentti:

  1. Tuo vaikuttaa kyllä niin ihanalta ja on varmasti myös laadukas! Oon miettinyt ostamista, mutta hinnan takia se on jäänyt vielä ajatuksen tasolle, haha. Oli kiva lukea sun mielipiteitä tästä, jään odottelemaan niitä kuvia! :)

    http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista